Over bedrijfsuitje Enschede

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Enschede er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Enschede kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Enschede.

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje in Enschede. Of u nu een schermworkshop, een GPS tocht, een moorddiner, een  schilderworkshop of een Whatsapp Moordspel zoekt, bij personeelsuitjeenschede.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Enschede organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals ApeldoornArnhemDeventerKampen en Zwolle en . Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Enschede

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig.
Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Apeldoorn
Arnhem
Barneveld
Beuningen
Bronckhorst
Culemborg
Doesburg
Doetinchem
Overbetuwe
Rheden
Rozendaal
Scherpenzeel
Staphorst
Oldenzaal
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen
Groesbeek
Harderwijk
Hattem
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Ommen
Tiel
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Almelo
Borne
Deventer
Dinkelland
Haaksbergen
Hardenberg
Hellendoorn
Hengelo